05132281115-09300641421
نظرسنجی

ویزای مالزی

ویزای مالزی

ویزای تحصیلی مالزی

شهروندان خارجی بعد از تایید ویزا توسط اداره مهاجرت و دریافت نامه تاییدیه ویزا اجازه ورود به مالزی را دریافت می کنند.

بعد از ورود به مالزی دانشجو موظف است در تاریخ ذکر شده در نامه پذیرش به دانشگاه مراجعه کند و مراحل نهایی ثبت نام را تکمیل نموده, اصل پاسپورت را به همراه نامه تاییدیه ویزا و سایر مدارک لازم جهت انجام پروسه دریافت ویزای دانشجویی به دانشگاه تحویل دهد.

دانشجو موظف است دو ماه قبل از تاریخ اتمام ویزا جهت تمدید ویزای دانشجویی به دانشگاه مراجعه نماید.

مدارک لازم:

 تکمیل فرم درخواست

 اصل پاسپورت( پاسپورت شما باید حداقل ۱۸ ماه اعتبار داشته باشد)

 ۱ قطعه عکس

 کپی بلیط

 اصل نامه پذیرش

 اصل نامه تاییدیه ویزا

 اصل نامه حساب بانکی

 چهار قطعه عکس رنگی با زمینه آبی وسایز پاسپورت

 بلیط سفر

پس از تحویل مدارک پروسه بررسی مدارک تا تحویل ویزا توسط سفارت حدود دو هفته زمان می برد.

کار دانشجویی در مالزی:

قوانین دانش جو پسند که به دانش جو یان بین اللملی اجازه کار کردن نیم وقت برای حداکثر 20 ساعت در هفته را می دهد.

ویزای توریستی مالزی

برای ۱۴ روز اقامت در مالزی نیازی به ویزا نخواهید داشت در صورتی که بیش از ۱۴ روز می مانید مدارک زیر را باید تکمیل کنید:

 پاسپورت

 دو قطعه عکس ۳*۴

 پرینت سه ماهه آخر بانکی

 رزرو هتل و بلیت

منبع: https://iliadint.com/fa

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت سامانه رزرواسیون کیهان بوکینگ می باشد.
طراحی و اجرا توسطگروه ارج گستر