پشتیبانی 09154491007
نظرسنجی

ویزای فرانسه

ویزای فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه

تحصیل در فرانسه رایگان است و یکی از راه های مهاجرت به این کشور می باشد. اگر بتوانید ۷ سال مداوم در آنجا زندگی و کار کنید در انتها می توانید مقیم آنجا شوید. دوره های تحصیلی به زبان انگلیسی و فرانسوی ارائه می شوند.

مدارک لازم:

 اصل و کپی شناسنامه

 اصل و کپی پاسپورت

 فرم های سفارت

 دو قطعه عکس (یکی از آنها باید بی حجاب باشد)

 مدارک تمکین مالی

 مدارک زبان

 پذیرش دانشگاه

 کارت پایان خدمت یا مدراک معافیت

 درخواست گواهی OFII

 در صورت درخواست مسئول پرونده مدارک دیگر نیز باید ارائه دهید.

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه در واقع همان ویزای شنگن است که کلیت آن برای تمام کشورهای اتحادیه اروپا یکی است اما در جزییات و مدارک لازم متفاوت است. در صورتی که مدارک دیگری از شما درخواست شود باید به سفارت تحویل دهید.

مدارک لازم

 فرم های سفارت

 شناسنامه و کارت ملی

 اصل و کپی پاسپورت و تمامی پاسپورت های قبلی که ویزای شنگن دارند.

 سه قطعه عکس رنگی

 اسناد ملک و املاک، مدارک شغلی و تمکین مالی:

 مدارک شغلی مانند: جواز کسب، گواهی اشتغال، حقوق ماهیانه.

 پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر

 سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن .

 سند ملکی به نام شخص درخواست کننده

 بیمه مسافرتی

 رزرواسیون هتل در صورتی که دعوتنامه دارید نیازی به رزرو هتل نیست.

منبع: https://iliadint.com/fa

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت کیهان سیاحت پارسیان می باشد.
طراحی و اجرا توسطگروه ارج گستر