پشتیبانی 09154491007
نظرسنجی

ویزای آلمان

ویزای آلمان

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی در آلمان در ابتدا تنها سه ماه اعتبار دارد. بعد از ورود به خاک آلمان باید به سفارت مراجعه کرده و برای ویزای یک ساله یا دو ساله اقدام نمایید. تحصیل در آلمان مستلزم یادگیری زبان آلمانی است. تنها تعداد اندکی از موسسات به زبان انگلیسی تدریس دارند که با این وجود نیز باید دوره های ابتدایی زبان آلمانی را گذرانده باشید. این شرط پذیرش دانشگاهی است. دانشگاه های آلمان از سطح علمی بالایی برخورداند و در میان ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا جای داده می شوند. دانشگاه ها در آلمان به دو بخش خصوصی و دولتی تقسیم می شوند. تحصیل در دانشگاه های دولتی تقریبا رایگان است.

مدارک لازم

 اصل و کپی پاسپورت

 پذیرش تحصیلی

 آخرین مدرک تحصیلی

 فرم های سفارت

 عکس رنگی سایز پاسپورتی

 اصل و کپی شناسنامه

 مدارک تمکین مالی

 هزینه ی صدور ویزا به حساب سفارت

ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان در واقع همان ویزای شنگن است که کلیت آن برای تمام کشورهای اتحادیه اروپا یکی است اما در جزییات و مدارک لازم متفاوت است. در صورتی که مدارک دیگری از شما درخواست شود باید به سفارت تحویل دهید.

مدارک لازم

 فرم های سفارت

 شناسنامه و کارت ملی

 اصل و کپی پاسپورت و تمامی پاسپورت های قبلی که ویزای شنگن دارند.

 سه قطعه عکس رنگی

 اسناد ملک و املاک، مدارک شغلی و تمکین مالی:

 مدارک شغلی مانند: جواز کسب، گواهی اشتغال، حقوق ماهیانه.

 پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر

 سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن .

 سند ملکی به نام شخص درخواست کننده

 بیمه مسافرتی

منبع: https://iliadint.com/fa

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت کیهان سیاحت پارسیان می باشد.
طراحی و اجرا توسطگروه ارج گستر