پشتیبانی 09154491007
نظرسنجی

ویزای انگلیس

ویزای انگلیس

ویزای تحصیلی انگلیس

شما با داشتن ویزای تحصیلی انگلستان میتوانید:

تحصیل کنید،

به عنوان نماینده دانشجویی کار کنید،

می توانید درخواست تمدید ویزا دهید،

با توجه به مقطع تحصیلی خود می توانید به میزان مشخصی کار کنید.

قبل از شروع دوره تحصیلی خود در انگلستان باید برای دریافت ویزا اقدام کنید.بهتر است حداقل سه ماه قبل از شروه دوره تحصیلی برای دریافت ویزای دانشجویی اقدام کنید.

اگر طول دوره آموزشی شما شش ماه یا کمتر باشد می توانید یک هفته زودتر از شروع کلاس خود وارد انگلستان شوید. اگر طول دوره آموزشی شما بیش از شش ماه باشد می توانید یک ماه زودتر از شروع کلاس خود وارد انگلستان شوید.

مدارک لازم:

هزینه درخواست ویزا به صورت آنلاین

فرم تکمیل شده و امضا شده توسط متقاضی

دوقطعه عکس 4*6

اصل پاسپورت متقاضی و همراهان

ترجمه رسمی شناسنامه متقاضی و همراهان

ترجمه رسمی مدارک تحصیلی

ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار

رزومه و انگیزه تحصیلی SOP

نامه ی پذیرش دانشگاه/کالج (CAS)

اصل مدرک آیلتس یا تافل

نامه بانکی/حساب بانکی مبنی بر پوشش کامل هزینه متقاضی و همراهان برای ۱ سال اول تحصیلی

ترجمه رسمی تعهدنامه محضری (در صورتی که حساب مربوط به متقاضی نباشد)

کار دانشجویی در انگلیس:

صدها شغل و فرصت کاری برای دانشجویان و فارغ التحصیلان در لندن وجود دارد. شما به عنوان یک دانشجوی بین المللی، می توانید در حین تحصیل تا ۲۰ ساعت در هفته کار کنید.

در صورت تحصیل در دانشگاه و یا دانشکده ای که در فهرست اسپانسر UKBA و نهادهای رسمی آمده، شما می توانید در حین تحصیل کار کنید. دانشجویان بین المللی که در مقطع کارشناسی و یا کارشناسی ارشد تحصیل می کنند، در طول ترم بیش از ۲۰ ساعت در هفته و به صورت تمام وقت در دوران تعطیلات، اجازه کار دارند. اگر در مقطع پایین تری تحصیل می کنید، می توانید برای بیش از ۱۰ ساعت در هفته کار کنید. هیچ محدودیتی برای کار دانشجویان اتحادیه اروپا (EU) وجود ندارد.

ویزای توریستی انگلیس

در اینجا منظور از ویزای توریستی، آن نوعی است که به دیدار از اقوام درجه یک می انجامد.

مدارک لازم:

دعوتنامه معتبر: مدت اعتبار هر دعوتنامه سه ماه مي‌باشد.

فرم تكميل شده درخواست ويزا

دو قطعه عكس 4 × 3 و 4 × 6

اصل پاسپورت جديد (هر پاسپورت بايد حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.)

پاسپورت قديمي(كليه پاسپورتهاي قديمي در صورت موجود بودن.)

بليت هواپيما: (مي‌توان به صورت رزرو تهيه نمود.)

مبلغ ويزا

در صورت درخواست مدرك بيشتر توسط افسران ويزا در هنگام مصاحبه درخواست خواهد شد. ويزاي توريستي به انگلستان در كشور ايران صادر نمي‌شود. براي اخذ ويزاي توريستي به كشورهاي همسایه باید مراجعه کرد.

منبع: https://iliadint.com/fa

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت کیهان سیاحت پارسیان می باشد.
طراحی و اجرا توسطگروه ارج گستر