05132281115-09158105300
نظرسنجی

ویزای نیوزلند

ویزای نیوزلند

ویزای نیوزلند

ویزای تحصیلی نیوزلند

ویزای دانشجویی نیوزیلند برای دانشجویان خارجی تنها به دوره های تحصیلی تمام وقت تعلق می گیرد.

مدت زمان ویزای دانشجویی حداکثر تا ۴ سال است. در صورتی که بورسیه نیستید، باید شهریه دانشگاه را بپردازید و این تعیین کننده طول دوره ویزا است. اگر شهریه 1 سال را بپردازید، مدت زمان ویزای شما تا ۳۱مارچ سال بعد از آن خواهد بود.

مدارک لازم

اولین مدرک مورد نیاز برای ویزا نامه پذیرش از دانشگاه یا موسسه آموزشی مورد نظر است.

COE این عبارت اختصار عبارت Confirmation of Enrolment است که در واقع تائیدیه ایست که از سوی دانشگاه صادر می شود. برای دریافت این تائیدیه ابتدا باید شهریه دانشگاه را بپردازید تا دانشگاه یا موسسه آموزشی آن را صادر کند. COE یکی از موارد الزامی در میان مدارک مورد نیاز برای ویزاست. یک COE باید شامل موراد زیر باشد:

نام رشته

شهریه سالانه رشته

تمام وقت یا پاره وقت بودن رشته

آزمایشات پزشکی و برگه پلیس چک باید جزئی از مدارک پرونده شما باشد.

یکی از مدارک مهم پرونده شما، مدارک مالی است. مدارک مال شامل:

شواهدی نشان دهنده اینکه شما پول کافی برای پرداخت شهریه خود را دارید

شواهدی نشان دهنده اینکه شما پول کافی برای زندگی و دیگر مخارج ایاب ذهاب را دارید

در صورتی که بورسیه هستید مدراک بورسیه

و در صورتی که اسپانسرشیپ دارید، مدارک مربوط به آن

کار دانشجویی در نیوزلند

اگر دانشجوی تمام وقت هستید می توانید پاره وقت کار کنید. در طول هفته می توانید ۲۰ ساعت کار نیمه وقت داشته باشید.

ویزای توریستی نیوزلند

ویزای توریستی به متقاضیان اجازه میدهد تا برای تفریح تعطیلات و یا دیدار از اقوام درجه یک به نیوزیلند سفر نمایند.

مدارک لازم

فرم تکمیل شده و امضا شده INZ 1017 که با هماهنگی موسسه تکمیل می گردد

مدارک دال بر پرداخت هزینه

اصل گذر نامه (با اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ قصد ورود به نیوزیلند) به همراه کپی از صفحه مشخصات و تمامی ویزاهای قبلی کشورهای مختلف (به انضمام گذر نامه های قبلی ) برای همه متقاضیان

دو قطعه عکس رنگی سایز پاسپورتی

ترجمه شناسنامه

نامه دعوت به انضمام کپی تابعیت و یا اخرین وضعیت اقامتی شخص دعوت کننده

آدرس کامل و تلفن تمامی اقوام و اشنایان ساکن در استرالیا

ارائه بلیط رفت و برگشت و یا تاییدیه رزرواسیون بلیط

مدارک دال بر توانایی مالی برای مدت سفربه مانند ریز صورت حساب بانکی سه تا شش ماه اخیر

تاییدیه رزرو محل اسکان (درصورت وجود)

تکمیل فرم ضمانت مالی INZ 1025 که با هماهنگی موسسه تکمیل می گردد

در صورت شاغل بودن گواهی شغلی با ذکر مدت اشتغال میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی از کارفرما (در صورت خویش فرما بودن لطفا ازجواز کسب /اگهی تاسیس و تمهیدات مربوطه در زمان سفر به استرالیا را تسلیم نمایید

قرار داد شغلی و اخرین فیش حقوقی

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان /محصلین

ترجمه سند ازدواج

منبع: https://iliadint.com/fa

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت سامانه رزرواسیون کیهان بوکینگ می باشد.
طراحی و اجرا توسطگروه ارج گستر