پشتیبانی 09154491007
نظرسنجی

جذب گردشگران داخلی و خارجی با برندسازی خوراک‌های گیاهی استان ایلام

آخرین پست های ارسالی
جذب گردشگران داخلی و خارجی با برندسازی خوراک‌های گیاهی استان ایلام

جذب گردشگران داخلی و خارجی با برندسازی خوراک‌های گیاهی استان ایلام

22 اردیبهشت 1397

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان ایلام گفت: «خوراکی‌های گیاهی ایلام که در نخستین جشنواره خوراکی‌های گیاهی استان ایلام در معرض عموم مردم قرار گرفت در جذب گردشگران داخلی و خارجی به استان ایلام کمک می‌کند.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ایلام، عبدالمالک شنبه‌زاده مدیرکل میراث‌فرهنگی این استان امروز 22 اردیبهشت 97 با اعلام این خبر اظهار کرد: «خوراکی‌های گیاهی ایلام که در نخستین جشنواره غذاهای گیاهی خوراکی زاگرس در معرض دید عموم قرار گرفت، حافظ سلامت گردشگران است.»

شنبه‌زاده با بیان اینکه در این جشنواره انواع غذاهای سنتی گیاهی کوه‌های زاگرس از شهرستان‌های مختلف استان در ۲۵ غرفه در محل قلعه والی ایلام عرضه شد، افزود: «معرفی انواع خوراکی‌های گیاهی کوه‌های زاگرس، شناسایی این غذاها و ثبت در فهرست آثار ملی و افزودن این غذاهای سالم به فهرست منوی غذایی رستوران‌ها از مهم‌ترین اهداف برگزاری این جشنواره بوده است.»

او با اشاره به اینکه منوی غذایی رستوران‌های کشور تکراری است و تنها چند غذای عمده در رستوران‌های کشور سرو می‌شود، افزود: «یکی از اهداف اصلی گردشگران در دنیا، انتخاب غذا برای مقصد گردشگری است و در ابتدای قرن اخیر ۸۶ درصد گردشگران آمریکایی، مقاصد خود را بر اساس نوع خوراکی تعیین کردند.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری ایلام با تأکید بر افزودن خوراکی‌های سنتی گیاهی به منوی رستوران‌ها، تصریح کرد: «تلاش می‌کنیم این جشنواره در سال‌های آینده در دیگر شهرها و نقاط پر جمعیت و توریست‌پذیر کشور همچون شهرهای تهران، مشهد، اصفهان، شیراز و ... برای معرفی غذاهای گیاهی و سالم استان برپا شود تا دیگر هموطنان با خوراکی‌های سنتی استان ایلام بیشتر آشنا شوند.»

شنبه‌زاده با اشاره به گرایش نسل جدید به فست فودها و عوارض آنها، تأکید کرد: «با گنجاندن غذاهای سالم گیاهی سنتی در منوی رستوران‌ها که ریشه در فرهنگ و اصالت این مرز و بوم دارد، افزون بر تنوع منوی خوراکی در رستوران‌ها، مردم می‌توانند از غذاهای سالم استفاده کنند.»

او با تأکید بر اهمیت تنوع خوراکی در مقاصد گردشگری، تصریح کرد: «اکنون یکی از اهداف گردشگران در نقاط مختلف دنیا، نوع خوراکی است و ضروری است که در استان ایلام با تکیه بر گیاهان خوراکی، غذاهای متنوع، سالم و خوشمزه تهیه شده و با برندسازی آنها، بتوانیم گردشگران داخلی و خارجی بیشتری جذب استان زیبا و چهارفصل ایلام کنیم.»

کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت کیهان سیاحت پارسیان می باشد.
طراحی و اجرا توسطگروه ارج گستر